Professzionális arckezelés Budapest egyedi szalonjában

arckezelés budapest

Ahhoz képest, mennyi időt és energiát fordítunk a napi makeupunk kialakításával, s a megújuló trendek tanulmányozásával, testünk elsődleges „takarójával” gyakran igen mostohán bánunk.

Arcbőrünk egy életen át tűri örömünk és bánatunk könnyeit, a téli fagyot és a kánikula okozta izzadságcseppeket, az átvirrasztott éjszakákat, s mi törődés helyett elképesztő mennyiségű festékkel, vagy éppen filterekkel próbáljuk takargatni életünk nyomait.

Nincs hosszantartóbb makeup a szépen ápolt arcbőrnél, ami életed végéig elkísér, s már egyetlen arckezeléssel is sokat tehetsz azért, hogy tovább megőrizze természetes báját.

Mit tehetsz a bőrödért?

Egy jó arcápolási rutin ígéretes kezdet lehet, de csak akkor, ha jól, a te bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokkal fogsz hozzá.

Természetesen, ahogy belőlünk, úgy az arcbőrünkből sincs két egyforma, azonban egy tapasztalt kozmetikus tanácsai nagy segítséget nyújthatnak ebben. Ő ugyanis képzett szakember, aki a krémek hatóanyaga mellett a bőr biológiai tulajdonságaival is tisztában van. Amellett, hogy hasznos, hosszan tartó kezelésben részesít, segít megállapítani a bőrtípusod, és annak megfelelő kezelést biztosítani, kozmetikumokat ajánl a bőröd ápolására.

Mivel a bőrünk a korunkkal együtt változik, a bőrápolási szokásainkat is az élethelyzetünknek megfelelően kell igazodnunk. Egy szakavatott kozmetikus mindig tudja, mi a legmegfelelőbb kezelés számodra. Érdemes időről-időre pénzt és időt áldozni a bőr karbantartására, hiszen minél szebb az arcbőröd, annál magabiztosabban vállalod majd a nofilter hashtaget.

Számos egészségmegőrző arckezelés Budapest szalonjában, A TE kozmetikádban

A bőr születésünk pillanatától kezdve öregszik, minden bőrtípus más-más hátránnyal kénytelen szembenézni, ezért minden életkorban meg lenne a helye a megfelelő arckezelésnek: az első tinédzserkori mitesszerek megjelenésétől kezdve a bőr gyulladt pattanásos, úgynevezett aknés állapotának megszüntetésében, majd egy általános (ám annál fontosabb) arctisztító és hidratáló kezelésen át a regeneráló anti-ageing vagy a speciális elektroporációs arckezelésekig, de az egyszerű arcmasszás is csodákat tehet.

A technológia fejlődésének hála ma már egy kozmetikai szalonban, műtéti beavatkozás nélkül is szembetűnő eredményeket képesek elérni, akár a ráncfeltöltésről, akár a hibás pigmentfoltok eltüntetéséről legyen szó. Ha tanácstalan vagy a neked megfelelő arckezelés kezelés kiválasztásában kérj tanácsot bátran, vagy első körben válassz általános arctisztító kezelést, ahol a kozmetikus további tanácsokkal lát majd el.

Az Urakat is várom különféle férfi arckezelésekre, melyeket az erősebbik nem bőrtípusának megfelelően alakítottam ki.