Speciális fiatalító arckezelés Budapest 11. kerületében

fiatalító arckezelés Budapest

Manapság már számos kozmetikai arckezelés közül választhatunk. Mindegyik regeneráló hatással bír. Mégis különbség van a fiatalító arckezelések között. Nem mindegy, hogy a hatóanyagok milyen mértékben képesek felszívódni a bőrön keresztül.

Az arckezelés egy elképesztően frissítő élménnyel gazdagítja az embert, amellett, hogy egészségmegőrző hatással is bír az arcbőrre.

Kozmetikámban választható fiatalító arckezelések közül bármelyiket szívesen ajánlom, hiszen még egy hidratáló arckezelés is egészségesebb arcbőrt eredményez:

● tisztító arckezelés
● tini kezelés
férfi arckezelések
● expressz relaxáló arcmasszázs
● pigmentfolt kezelés
● C-vitaminos kezelés
● szuper hidratáló, feltöltő kezelés
● hyaluronos feltöltő kezelés
● elektroporációs kezelés
● savas hámlasztás
● carboxy terápia

Illetve a fentiek kombinációi is választhatóak.

Amikor először jön el hozzám egy vendég, akkor mindig konzultációval kezdünk, amely során bőrdiagnosztizálást végzek. A bőr állapota nem befolyásolja, hogy milyen hatékonyságú fiatalító arckezelés lenne a legjobb választás. Annál inkább fontos a bőrtípus szerinti szérumok kiválasztása és használata a vendég arcán.

Mi történik a szalonban?

Amikor először jön el hozzám egy vendég, akkor mindig konzultációval kezdünk, amely során bőrdiagnosztizálást végzek. A bőr állapota befolyásolja, hogy milyen hatékonyságú fiatalító arckezelés lenne számára a legjobb választás. Fontos a bőrtípus szerinti eszenciák, szérumok kiválasztása, amely a kezelésen túl a mindennapi arcápolási rutin részeként is ajánlott . Ha szeretnéd, a kezelés alatt ajánlok számodra néhány, a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikai terméket a hétköznapi tisztításhoz, ápoláshoz és hidratáláshoz, hogy az arcod minél tovább megőrizze fiatalos üdeségét, frissességét és rugalmasságát.

 Elektroporációs fiatalító arckezelés Budapest 11. kerületében is

Sokan tisztelnek meg azzal, hogy a kozmetikámban töltik el a lazításra és magukra szánt idejük egy részét. Szeretném ezt azzal viszonozni, hogy mesélek egy kicsit az egyik leghatékonyabb fiatalító arckezelésemről és annak technológiailag újító részéről. Ez az úgynevezett elektroporációs arckezelés.

A kezelés, az annak során használt elektroporációs készülékről kapta a nevét, mely mikroáram kibocsátásával a bőr mélyebb rétegeibe is képes eljuttatni a mezoterápiás hatóanyagok (bőrfiatalító, ránctalanító vagy pigment-rendellenességek elleni ampullák) garmadáját. Ezáltal sokkal jobban ki tudja fejteni regeneráló hatását a bőr sejtjeire, mintha csak az arc felszínét kezelné a kozmetikus.

Mindez fájdalommentesen érhető el. Azért is esik erről szó, mert ennek az eljárásnak van egy elődje is, melyre tökéletesen ráillik a „Szépségért meg kell szenvedni!” mondás. Ezt orvosi tűs mezoterápiának hívják. Ellenben az elektroporációs eljárás egy tű nélküli mezoterápia, ami ugye nem okoz semmilyen fájdalmat.

Az elektroporációs arckezelés lépései 8 pontban:

 1. Szennyeződések eltávolítása tisztítóval
 2. Elhalt hámsejtek eltávolítása biológiai enzim peeling, azaz bőrradír alkalmazásával
 3. A bőr fertőtlenítése
 4. Megfelelő mezoterápiás ampulla kiválasztása
 5. Elektroporációs géppel a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
 6. Hidratáló krém bemasszírozása az arcbőrbe vagy egy ugyanolyan funkciót ellátó fátyolmaszk használata
 7. Hűsítő kezelőfejjel a hatóanyagok felszívódásának a bebiztosítása, azaz a cryo, a vendégek kedvence
 8. Záróakkordként fényvédő krémmel kerül bevonásra az arc

 

Hányszor érdemes igénybe venni az elektroporációs arckezelést?

Valódi és tartós változás csak többszöri, minimum 4-5 alkalommal érhető el.

 

Mi történik a kezelés után?

Az elektroporációs arckezeléssel látványos eredmény érhető el mind az arc állapotát, mind a megjelenését tekintve:

 • a ráncok feltöltődnek
 • a fáradt, fakó és vízhiányos bőr megtelik élettel
 • az öregedésre jellemző pigmentfoltok halványabbá válnak
 • a tág pórusok összehúzódnak
 • a szeborreás bőrgyulladás gyógyulásnak indul

Nem hiába javaslom vendégeimnek az elektroporációs arckezelést, hiszen minden tekintetben az egyik legerősebb fiatalító és egészségmegőrző arckezelésnek számít, köszönhetően az innovatív technológiai fejlettségének is.