Férfi arckezelés Budapest leghangulatosabb kozmetikai szalonjában

Férfi arckezelés Budapest

Budapest 11. kerületében szakavatott kezek által szépülhet a férfiak arcbőre is!

Az arckezelés nem csak a hölgyek privilégiuma. Annak ellenére, hogy a múltban a nők körében vált népszerű elfoglaltsággá, majd szokássá szépségszalonokba járni, szerencsére évről évre egyre több férfi keresi fel a kozmetikai szalonokat.

Hadd hívjam fel a figyelmet egy fontos dologra! Szinte már közismert tény, hogy alapvetően van egy olyan közös jellemzője a férfiaknak, mely szerint egészségügyi probléma esetén egyáltalán nem, vagy csak sokkal később keresik fel a szakorvost. Talán emiatt járnak kevesebben kozmetikushoz is. Az erősebbik nemnek is érdemes kicsivel több figyelmet szentelnie arcbőrük állapotának, hogy egy időben elvégzett arckezeléssel megelőzzenek olyan esetlegesen kialakuló bőrproblémákat, amelyeket később nehezebb lesz kezelni.

Az egészséges arcbőr minden ember alapvető joga!

Férfi arckezelés Budapest területén? Számos lehetőségből választhatsz!

A legszembetűnőbb testrészünk az arcunk. Első találkozás például a kedvesed családjával vagy egy állásinterjú során szeretnénk jó benyomást kelteni. Nemcsak az egészséges, hanem az ápolt arcbőr fontossága is előtérbe kerül. Férfiak, hisz tudjátok, hogy a kedves „apóst” nem csak az intellektusotokkal tudjátok lenyűgözni!

Szeretném kihangsúlyozni, hogy az ápolt arcbőr nem attól függ, hogy eljárunk-e kozmetikushoz, hanem elsősorban az önmagunk iránti igényességünkből fakad. Ezzel azt akarom mondani, hogy teljesen rendben van az, ha csak otthon végzel arcápolást.

Hidratáló vagy regeneráló arckezelés férfiaknak

Ha szeretnél meggyőződni arról, hogy valóban a megfelelő kozmetikumokat használod-e az arcbőröd ápolásához, és szeretnél kipróbálni egy mélyebb arctisztítást, például a hidratáló arckezelést akkor várlak szeretettel a kozmetikában. Először egy bőrdiagnosztikát végzek az arcoddal kapcsolatban, s ezután elvégzem a frissítő arckezelést. Férfi vendégeinknek érdemes frissen borotválva érkezniük az arckezelés előtt, így könnyebben hozzáférhetek a bőr pórusaihoz.

Már biztos hallottál Te is a „tipikus tükör előtti arckezelési szeánszról”, amikor néhány gyulladt pattanás belerondít a vonzó külsőnkbe és rögtön nekifogunk az eltüntetésükbe. Ha az arcbőröd nem igényel speciális kezelést, akkor egy regeneráló arckezelést is igénybe vehetsz az általános bőrproblémák megelőzéséhez.

Habár egy férfi arcbőre jobban ellenáll a napfény okozta káros hatásoknak, a férfi hormonok hatására az arcbőre hajlamosabbá válik a faggyútermelésre, tehát zsírosabbá válik, mint a nőé. Nagyobb eséllyel alakulhat ki akne. Érdemes még időben elvégeztetni egy kifejezetten férfiaknak szóló arckezelést.

Ha férfiként bőröd hajlamos a szőrtüszőgyulladásra, arra is tudok néhány hasznos borotválkozási tippel szolgálni.

Anti-aging arckezelés férfiaknak

Sokszor hallottuk már, hogy a férfi az idő előrehaladtával egyre jóképűbb lesz! Van benne igazság, de a férfitárasadalom jelentős része nem így vélekedik. Ha egyszer megjelennek az első barázdák a szemek alatt vagy a homlokon, akkor már nehezebb az öregedés jeleit lassítani.

A fiatalság nem visszahozható, de a korai ráncok megjelenése késleltethető.

Az egyik legjobb módszer a ráncok megelőzésére az anti-aging, azaz az öregedésgátló arckezelés. A fentiek tekintetében fokozottan ajánlom a férfiak figyelmébe is. Akárcsak a fényvédő szerek használatát, ugyanis hatásukkal lassítják a ráncok kialakulását.

Az otthoni és a kozmetikában végzett arcápolások között eltérő különbséget fogsz látni. Ez annak is köszönhető, hogy kiváló készítményeket, a svéd ClinicCare professzionális kozmetikai termékeit használom. Szívesen ajánlok jó minőségű arcápoló szereket otthonra, sőt a szalonban is beszerezhetőek egyes termékek.

Férfiak, ne feledjétek, a budapesti szalonunkban az arckezelések a legnagyobb diszkrécióban és kényelemben zajlanak. A kozmetikus elismerő pillantással fogja jutalmazni döntéseteket, semmint bármilyen kivetnivalót találna abban, hogy egy férfi is igyekszik odafigyelni arcbőrének egészségére!

Férfi arckezelés Budapest 11. kerületében