Professzionális gyantázás Budapest területén?

gyantázás

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha Budapesten keresel kozmetikust szőrtelenítésre, az az, hogy a főváros rengeteg kozmetikai szalonnal rendelkezik. Akárcsak a kozmetikai arckezelés, a gyantázási eljárás is sokat fejlődött az utóbbi években. A kozmetikusok korszerűbb anyagokat használnak a gyantázási testtájékok fertőtlenítésére és hidratálására, valamint a szőrzet eltávolítására.

Ha eldöntöttük, hogy mindenképpen kozmetikus segítségével szeretnénk simává és puhává varázsolni bőrünket, akkor a főváros adta számos lehetőség közül a számunkra legmegbízhatóbb szakembert érdemes választanunk. A gyantázásról alkotott képünket nemcsak az esztétikus és tartósan sima bőrfelület adja, hanem az is, hogy a gyantázás során milyen élménnyel távozunk.

Gyantázás Budapest 11. kerületében

A gyantázás egy nagyon hatásos szőrtelenítési eljárás. Aki egyszer már megtapasztalta, az a kissé kellemetlen szőrtelenítési fájdalom ellenére is maradni fog ennél a módszernél.

Ajánlások útján is kereshetsz magadnak kozmetikust, de leginkább járj utána magad, keresgélj és hallgass a megérzéseidre. Ez egy kicsit olyannak tűnik, mintha egy számodra megfelelő orvos után kutakodnál.

Sokatmondó lehet már az is, ahogyan a kozmetikus megszólít a konzultáció elején, majd felállítja a bőröd állapotának diagnózisát, aztán javaslatot tesz annak ápolására – számos információt elárulhat a hozzád való empátiájáról és a szakmához való hozzáállásáról.

A szakma megkívánja a legújabb ismeretek elsajátítását is. Ezek az újítások leginkább a vendég komfortjának növelését célozzák meg. Ha a kozmetikus időt fordít az új és hatékonyabb kozmetikumok megismerésére, pláne a beszerzésükre és a használatukra is, akkor már biztosan nincs mitől félnünk.

Budapesten nagy a választék a kiváló szakemberek terén, így garantáltan megtalálod a számodra legjobb kozmetikust.

Létezik-e fájdalommentes gyantázás?

Ha azok közé tartozol, akiknek érzékeny a bőrük, ezért a gyantázással járó, átmeneti fájdalomérzet miatt nem merik igénybe venni ezt a szolgáltatást, azoknak jó hírrel szolgálhatok. Már létezik olyan gyantázásra használt kozmetikum, mely során a szőrtelenítés fájdalommentes. Ez az úgynevezett WAXING eljárás.

Megoldható egyedül is a gyantázás otthoni környezetben?

Azzal sincsen baj, hogyha még időt szánnál magadnak, mielőtt kipróbálnád a gyantázást, vagy a fájdalommentesebb változatát.

Ha az első professzionális gyantázás után azt gondolnád, hogy a következő alkalommal inkább kipróbálnád egymagad otthon, vagy még soha nem jártál kozmetikusnál és egyedül szeretnél nekiveselkedni a gyantázásnak, akkor a megfelelő tájékozódás és felkészülés után nincsen semmi akadálya az otthoni gyantázásnak sem.

Miért a gyantázás a leghatékonyabb szőrtelenítési kezelés?

● nincsenek mellékhatásai
● természetes eljárás (már az ókorban is alkalmazták)
● tartós simaság elérése 4-5 hétig (több alkalom után)
● csökkenti a kellemetlen szagokat és a fertőzések számát

Milyen testrészeket gyantáznak?

Nők és férfiak is egyaránt választhatják az alábbiakat. Gyermekek 14 éves kortól, felnőtt beleegyezése mellett vehetnek igénybe gyantázást.

Kérhető lábak (térdig, combok, vagy teljes), karok (alkar, felkar, vagy teljes), hónalj, szemöldök, bajusz és áll, arc két oldala, bikini vonal, intim rész (fazon, vagy teljes), hát, mellkas, hát és mellkas, hát és vállak, vagy has szőrtelenítése.

A kozmetikus azokat a testtájékokat is maradéktalanul eléri, melyeket egyedül a vendég az otthonában nehezen vagy egyáltalán nem tudna szőrteleníteni.

Miért érdemes kozmetikus segítségét igénybe venni gyantázáshoz?

● bőrdiagnózis felállítása
● teljesen fertőtlenített és tiszta környezet várja a vendéget
● professzionális termékek használata
● megfelelő elő- és utókezelés
● tanácsadás és prémium kozmetikumok ajánlása az otthoni hidratálásra, illetve a szőrtüszőgyulladás megakadályozására

Gyantázás Budapest 11. kerületében: A TE kozmetikád szalonban