Szempilla lifting Budapest kozmetikai szalonjaiban

szempilla lifting budapest

Jól tudjuk, hogy egy gyönyörű ívelt szempilla egycsapásra bármilyen arcot bájosabbá, vonzóbbá varázsol. Ám, mivel a legtöbben felnőtt korunkra – tisztelet a kevés szerencsés kivételnek – már nem büszkélkedhetünk ilyesmivel, szempillagöndörítővel és/vagy műszempilla ragasztgatással gyötörjük a szempilláinkat.

 A szempilla lifting kezelés azonban éppen erre a problémára nyújt megoldást, amely mára Budapest számos kozmetikai szalonjában elérhető.

 Mi is az a szempilla lifting?

A szempillagöndörítő, bár látszólag valóban nyújt némi eredményt ideig-óráig, sajnos meg is töri a szempilláinkat és legjobb esetben is az ív közepétől emeli meg őket.

A szempilla lifting kezelés során azonban a kozmetikus a szempillasort a tövénél emeli meg, így azok nyitott szemnél is hangsúlyosabbakká válnak, ráadásul a szem is optikailag nagyobbnak tűnik majd.

 Ha eddig irigykedve szemlélted a gyermekeid, vagy a mese- és állatfigurák gyönyörű ívelt szempilláit, a szempilla lifting kezelés után te magad kápráztathatod el a környezetedet!

Hogyan zajlik a szempilla lifting Budapest szalonjaiban?

A szempilla lifting kezelés során a kozmetikus tőből megemeli és egy szilikon padra fekteti rá a szempillákat, amelyek egy tartósító folyadék hatására íveltek és formásak lesznek. A kezelés során nem dúsít műszempillával, teljes mértékben a saját, természetes szempilláiddal dolgozik. Sok esetben sem erre, sem a hosszabbításra se lenne szükség az esztétikus és vonzó tekintet eléréséhez, hiszen csupán arról van szó, hogy az egyenesen álló szempilláink nem látszanak eléggé.

 A szempilla lifting kezelésnek több előnye is van. Az egyik ezek közül, hogy egy viszonylag rövid kezelés alatt (ami a legtöbb szalonban mindössze 45 percet jelent) tartós és látványos eredményt érhetünk el. A szempilla lifting ráadásul remek lehetőséget jelent azok számára, akik allergia, vagy más okokból kifolyólag ódzkodnak a műszempilláktól.

 A szempilláid legalább 4-6 hétig tartják majd a kezelés során elért formájukat, amelyet egyes szalonokban, ha szeretnél, szempillafestéssel is kombinálhatsz. Egyébiránt pedig a műszempillákat viselő hölgyekkel ellentétben a szempilla liftinget követően, 24 óra elteltével bátran igénybe vehetsz kozmetikai arckezeléseket vagy folytathatod a saját megszokott arcápolási rutinodat. Ha szemöldök- és bajusz gyantázást is beterveztél aznapra, mindez a szempilla lifting után is elvégezhető, vagy kérheted előtte is. Ráadásul spirálozhatod is a szempilládat anélkül, hogy rontanál az eredményen.