Szempilla lifting Budapest kozmetikai szalonjaiban

szempilla lifting budapest

Jól tudjuk, hogy egy gyönyörű ívelt szempilla egycsapásra bármilyen arcot bájosabbá, vonzóbbá varázsol. Mi nők ámulva nézzük a férfiak felháborítóan sűrű, hosszú szempilláit, míg a legtöbben – tisztelet a kevés szerencsés kivételnek – nem büszkélkedhetünk ilyesmivel. Amit az erősebb nem képviselőinek a természet megadott a tesztoszteron által, mi szempillagöndörítővel és/vagy műszempilla ragasztgatásával igyekszünk hosszabbítani, pótolni, holott ezzel hosszú távon folyamatosan ritkítjuk, roncsoljuk a szempilláinkat.

 A szempillagöndörítő, bár látszólag valóban nyújt némi eredményt ideig-óráig, sajnos megtöri a szempilláinkat és legjobb esetben is a szálak közepétől íveli őket felfelé. A műszempilla ragasztással pedig, mind a szakember megválasztásával, mind a szempillánk későbbi ápolásával kapcsolatban nagyon körültekintően kell eljárni. Egy olyan szakember, aki nem sajnálja a pénzt a minőségi alapanyagokra, a szolgáltatásának is megkéri az árát.

A szempilla lifting éppen erre a problémára hozott forradalmi megoldást. A kímélő, de mégis látványos eredményekkel járó kezelés azok számára is jó alternatívát nyújt, akik esetleg nincsenek kibékülve a műszempilla hatással. A szempilla lifting mára (szempilla- és szemöldökfestéssel) egybekötve Budapest számos kozmetikai szalonjában elérhető.

 Ha te is egy vagy azok közül, akik irigykedve szemlélték a gyermekek, vagy a mese- és állatfiguráinak gyönyörű ívelt szempilláit, van egy jó hírünk számodra: a szempilla lifting kezelés segítségével te magad kápráztathatod el a környezetedet!

Mi is az a szempilla lifting?

A szempilla lifting, ahogy az elnevezése is sugalmazza (lifting – emel, megemel) egy olyan eljárás, amelynek során a kozmetikus a szempillasort a tövénél emeli meg, így az nyitott szemnél is hangsúlyosabbá válik, ráadásul a szemet is optikailag nagyobbnak láttatja. (Vigyázat! A szempilla lifting nem összetévesztendő a szempilla deurerrel!)

Hogyan zajlik a szempilla lifting Budapest szalonjaiban?

A szempilla lifting kezelés során a kozmetikus tőből megemeli, és egy szilikon padra fekteti rá a szempillákat, amelyek egy tartósító folyadék hatására ívelt és formás lesznek. A kezelés során teljes mértékben a saját, természetes szempilláiddal dolgozik, nem hosszabbítja és nem is dúsítja azt további szempilla szálakkal. Sok esetben sem erre, sem arra nem lenne szükség az esztétikus és vonzó tekintet eléréséhez, hiszen csupán arról van szó, hogy az egyenesen álló szempilláink nyitott szem mellett nem látszanak eléggé.

 A szempilla lifting kezelésnek több előnye is van. Az egyik ezek közül, hogy egy viszonylag rövid kezelés. A legtöbb szalonban ez mindössze 45 percet jelent a műszempilla ragasztás órákig tarrtó folyamatával ellentétben. Ezen kívül tartós és látványos, és természetes hatást keltő eredményt érhetünk el. A szempilla lifting ráadásul remek lehetőséget jelent azok számára, akik allergia, kontaktlencse, vagy más egészségiügyi, ízlésbeli okokból kifolyólag ódzkodnak a műszempilláktól.

 A Szempilla lifting kezelést követően a szempilláid legalább 4-6 hétig tartják majd új formájukat, amelyet egyes szalonokban, ha szeretnél, ott helyben szempillafestéssel is kombinálhatsz. Egyébiránt pedig a műszempillákat viselő hölgyekkel ellentétben a szempilla liftinget követően huszonnégy óra elteltével bátran folytathatod a megszokott arcápolási rutinodat, (nem kell tartanod az olajos arclemosóktól és a víz/gőz hatásától) spirálozhatod is a szempilládat anélkül, hogy rontanál az eredményen, vagy esetleg összeragadt szálak köszönnének vissza a tükörből.

Szempilla lifting otthon?

Ahogy a műszempilla építés, úgy a gyantázás vagy más egyéb szépítő kezelés esetében, már az otthoni szempilla liftingről is felkerültek az első „csináld magad” típusú videók, amelyek készítői látszólag sikeresen elkészítették a saját szempillájukat a megvásárolható csomagok segítségével. Ezek használatáról azonban érdemes úgy gondolkodni mint merész kísérletekre, hiszen amellett, hogy a szempilla lifting alapvetően csukott szemmel készül, a kivitelezése egyedül talán nem meglepően nagy nehézségekbe ütközhet és könnyen torkollhat csúnya balesetekbe. Ha szeretnénk a szemünket (és a látásunkat) biztonságban tudni, továbbra is előnyösebb, ha kicsit több anyagi ráfordítás mellett felkeresünk egy jó szakembert. Szívműtétet sem végzünk egyedül youtube videó alapján, nem igaz?