Mi az a szempilla lifting?

Mi az a szempilla lifting?

Irigykedve szemléled a gyermekek mese- és állatfiguráinak gyönyörűen ívelt, hosszú szempilláit, és mindenféle praktikát kipróbáltál már, amivel bájos, vagy csábos pillantást varázsolhatnál magadnak? Ahelyett, hogy minden anyagi forrásodat különböző kozmetikumokra, csodaspirálokra és szempillagöndörítőre áldoznád, vedd fontolóra a szempilla lifting kezelést!

Bár nem is hinnék, sokan rendelkeznek természetes sűrű és/vagy hosszú szempillákkal, ám sajnos a szálak egyenessége miatt szemtől szemben ez gyakran hangsúlytalanná válik, rosszabb esetben egyáltalán nem látszik. A szempillagöndörítő, bár látszólag valóban nyújt némi ideig-óráig tartó megoldást, az legjobb esetben a szempillák közepétől íveli meg a szálakat, és többnyire meg is töri őket. A szempilla lifting kezelés éppen erre a problémára kínál hosszan tartó segítséget.

Mi az a szempilla lifting kezelés?

A szempilla lifting során alkalmazott eljárás kifejezetten a szempillasor megemelésére irányul, csakhogy a szempillagöndörítővel ellentétben ebben az esetben a kozmetikus a töveknél emeli meg a szálakat, anélkül, hogy kárt okozna bennük. Mivel alapvetően nem szempilla építésről, hosszabbításról van szó, s a kezelés során kizárólag a vendég eredeti szempillái játszanak szerepet, az eredmény is sokkal természetesebb hatást kelt. Végül a szempillák hosszabbnak, a szemek pedig optikailag nagyobbnak látszanak majd.

A szempilla lifting kezelés tökéletes lehetőséget nyújthat mindazok számára is, akiknél a műszempilla használata allergia, vagy akár ízlésbeli okok miatt nem jöhet szóba. A kezelés másik nagy előnye a műszempillákkal szemben, hogy a kezelést követően (amely mindössze 45 percet vesz igénybe) huszonnégy óra elteltével már bátran folytathatod a megszokott arcápolási rutinodat. A szempilláidat kedved szerint spirálozhatod te magad, de egyes szalonokban a szempilla lifting kezelést kombinálhatod szempillafestéssel, vagy szemöldök laminálással is. Mindez, mit sem ront az eredmény tartósságán.

Szempilla lifting kezelés Budapest 11. kerületében: A TE kozmetikád szalonban