Melyik a legjobb arckezelés? Vajon sikerül megtalálni a leghatékonyabbat?

legjobb arckezelés

„Melyik lehet a legjobb arckezelés a számomra?” – inkább így teszed fel a kérdést magadban. Jogosan, hiszen rengeteg hidratáló és fiatalító vagy konkrét bőrproblémát gyógyító arckezelés közül választhatunk.

Hogyan tudod eldönteni, hogy Neked melyik a legjobb?

Ebben kozmetikai szakértelmemmel tudok a segítségedre lenni!

Alapvetően kétféle irányból közelíthetjük meg a kérdést. Az egyik, hogy ha úgy érzed egészséges jelenleg az arcbőröd, akkor milyen arckezelés lenne számodra ideális. A másik pedig, hogy jelenleg van-e látható vagy érezhető problémája a bőrödnek.

A fenti esetekben melyik a legjobb arckezelés a számodra?

Először vizsgáljuk meg az első irányt. Jelen pillanatban egészséges az arcbőröd és szeretnél egy, a Te bőrtípusodnak és arcbőr állapotodnak megfelelő arckezelést.

Először megkérdezem majd, hogy hajlamos vagy-e bármilyen bőrproblémára. S milyen időközönként szokott kiújulni? Tartok egy bőrdiagnosztikát is, majd ezek eredményeképpen javaslok arckezelést a számodra, lehetőség szerint a legjobbat.

Konkrét tippet nem tudok és nem is akarok adni. Mindenképpen egy személyes találkozó szükséges ahhoz, hogy eldöntsem mely kezelések jöhetnek szóba az esetedben.

Általánosságban véve a bőrproblémák megelőzésére bármilyen fiatalító és hidratáló arckezelések hatásosak, és ezek közül is azokat ajánlom, melyek a bőr mélyebb rétegeiben (is) kifejtik a hatásukat. Jó szívvel ajánlom az elektroporációs vagy a carboxy kezelést. Mindkettő abszolút fájdalommentes eljárás.

Ha arcbőröd olykor hajlamos a megnövekedett faggyútermelésre vagy a vízhiányos állapotra, viszont mentes a súlyosabb bőrproblémáktól, és szeretnél egy kicsit törődni az arcoddal, akkor kortól és nemtől függően javaslom a tini kezelést, a különböző férfi arckezeléseimet, vagy a nőknek szóló:

  • tisztító kezelést,
  • C-vitaminos kezelést,
  • szuper hidratáló, feltöltő kezelést,
  • hyaluronos feltöltő kezelést.

Az öregedéssel járó pigmentfoltok halványítására és a mélyen ülő ráncok feltöltésére tökéletes választás a pigmentfolt arckezelés vagy a savas hámlasztás. Mind hosszantartó anti-aging hatást eredményeznek.

Az arckezeléseket egy-egy relaxáló arcmasszázzsal is kombinálhatod.

Természetesen a bőrproblémák megelőzésére a mélyebb rétegekbe jutatott hatóanyag feszívódású kezeléseket is igénybe veheted.

Vegyük górcső alá a másik irányt, amikor konkrét bőrproblémával állunk szemben. Ebben az esetben konkrét kezelést javaslok. Ha:

  • gyulladt pattanásos a bőröd, akkor az akne kezelés lesz a legjobb választás,
  • gyulladt, égető, viszkető, megmaradó bőrpírral küzdesz, akkor a rosacea kezelést ajánlom.

Természtesen a súlyosabb bőrproblémák esetén javasolni fogom bőrgyógyász felkeresését is.

Nos, mint olvashattad látatlanban nehéz megjósolni, hogy melyik a legjobb arckezelés a számodra. Sokszor akkor derül fény mindenre (akár olyan információra, amire nem is gondolnál), ha személyesen konzultálsz egy kozmetikussal.

Útravalóként emlékeztetőül megjegyezném, hogy minden bőrtípusnak javaslom az időközönkénti arckezeléseket, ugyanis kivétel nélkül minden ember arcbőre ki van téve az időjárás viszontagságainak vagy az öregedéssel járó kellemetlen változásoknak.

Egy-egy beiktatott frissítő arckezelés után nemcsak az arcbőröd, hanem a lelked is érezni fogja a pozitív változást, fellélegzik a tested és a lelked is egyaránt!

A legjobb arckezelés Budapest 11. kerületében: A TE kozmetikád szalonban