A szempilla lifting menete

A szempilla lifting menete

Te is tapasztaltad már, hogy általában a férfiak sokkal szebb, hosszabb és sűrűbb szempillákat birtokolnak, míg a női nem képviselői kénytelenek praktikákkal, sminkkel és egyéb megoldással elérni hasonló hatást?

Az igazság azonban az, hogy a nők többsége legalább ugyanolyan előnyös szempillákkal büszkélkedhet, csakhogy az övék nyitott szemnél kevésbé érvényesülnek.
E probléma orvosolására jött létre az új, forradalmi eljárás: a szempilla lifting kezelés.
Korábbi cikkünkben már részletesen ismertettük a szempilla lifting, e lényegében “göndörítő” hatású kezelés (ami nem összetévesztendő a szempilla dauerral!) a műszempillákkal szemben szerzett előnyeit és célját. Ezúttal nézzük meg közelebbről, pontosan mire számíthatsz, ha szempilla lifting kezelésre érkezel egy budapesti kozmetikai szalonba.

A szempilla lifting menete a gyakorlatban

A szempilla lifting lényege, hogy a saját, természetes úton “hozott” szempilláidat tőből megemelje, ami által a szemeid optikailag nagyobbnak látszanak majd. Egy viszonylag rövid, mindössze 45 percig tartó kezelés alatt vonzó tekintetet kölcsönöz számodra.

A szempilla lifting során a kozmetikus a kezelést a szempillák és szemkörnyék megtisztításával kezdi, ezután helyezi fel a szempárnát az alsó-, majd a szilikonpadot a felső szempillasorhoz. Erre a szilikonpadra fekteti rá és rögzíti a szempillákat, majd ezt követi a göndörítő krém, amely nagyjából öt-nyolc perc alatt kifejti hatását. A folyamat végeztével a kozmetikus eltávolítja a hatóanyagot, és egy másik, fixáló krémet visz fel a pillákra, amelyek tíz percig maradnak fent. A kozmetikus az eljárás befejezéseként egy tápláló szérummal ápolja a szempilláidat, majd eltávolítja a szilikonpadot.

A szempillád önmagában is ívelt lesz, és a kezelést követően legalább 4-6 hétig megőrzi elért formáját. Ha fokoznád a hatást, a legtöbb szalonban a szempilla liftinget festéssel is kombinálhatod, de a kezelést követő huszonnégy óra elteltével (ez idő alatt nem érheti víz a pillákat) te is spirálozhatod őket és folytathatod a megszokott arcápolási rutinodat.        

Szempilla lifting kezelés Budapest 11. kerületében: A TE kozmetikád szalonban